Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Oppo'nun Yeni Katlanabilir Telefonu Hakkında Bilgiler

Merhaba bugün sizlere oppo'nun yeni çıkartacağı katlanabilir telefon modelinin özelliklerine bakalım hadi fazla uzatmadan konumuza geçelim.

Oppo'nun ürün sorumlusu olan şirket Pete Lau Yeni çıkacak olan model hakkında açıklama yaptı.

Geçtigimiz günlerde Samsung Galaxy Z Fold4 tüm dünyada hem şirketin hemde kullanıcıların büyük ilgisini çekmişti. Z Fold4 Hakkında Kısaca Bilgi; 7,6 inç ekran, 120 Hz ekran yenileme hızı, Qulacom snapdragon 8 plus gen 1 işlemci, 256 , 512 GB depolama, 12 GB ram desteği bulunmamaktadır.

Ondan sonra ise büyük Çinli teknoloji şirketi Mi Fold 2 yi tanıttı ve Samsunga rakip oldu.
Mi Fold 2 kısaca özellikleri ; 8.02 inç ekran, snapdragon 8 gen 1 işlemci, 12 GB ram 1tb hafızası bulunmaktadır.

Katalabilir telefonların en büyük sorunu ise mensteşesidir. Menteşe mekanizması Samsung, Xiaomi,Appo telefonlarında büyük eleştiri almıştı. Dev markalar ise buna herhangi bir yanıt vermemişti. Dün konuşma yapan Pete Lau Oppo'nun katlanabilir menteşesini göstersek "sizce bu ne?" diye sorumşutu. Pete Lau Oppo Find N sersinin menteşesinin olacağını Snapdragon 8+ Gen 1 işlemci desteklemesi bekleniyor.
Geçtiğimiz aylarda Oppo'nun yeni çıkartacağı katlanabilir telefon modelinin ismi Oppo N flip  olacağı söylenmişti. Dün ise bu iddea harici Avrupa Patent Ofisi ne yapılan iki oppo modeli olacağı iddiası söyleniyor bu cihaz modeli isimleri ise Oppo Find N Fold ve Find N Flip olacağı söylenmektedir.

Peki siz Oppo'nun yeni çıkaracağı telefonlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlara belirtir iseniz seviniriz.

2 yorum for "Oppo'nun Yeni Katlanabilir Telefonu Hakkında Bilgiler "