Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Facia Üçlü Barıştı! İşte Facia Üçlü Kimdir Ve Neden Küstü ?

Merhaba Bugün Sizlere facia üçlü hakkında bilgiler ve neden küsdüler onun hakkında bilgiler vereceğiz hadi yazımıza geçelim.

Facia Üçlü Kimdir ?
2011 Yılında Başladıkları Vine ile tanilan Sefa kimdir mami emen Sinan poyraz ve Emre Gül facia üçlü Vine Facia Üçlü YouTube facia üçlü Facebook videolar üretmektedirler. 

2019 & 2020 Yılları arasında YouTube ye video atmayan Facia Üçlü herkes tarafından ne oldu bunlara dedirti ve sonradan Mami Emen Sefa Kındır ve Emre Gül kendilerine yeni bir YouTube sayfası açmıştır herkes Kendi yollarını ayırmıştır.

Sefa Kindir ilk başlarda icat videoları çekmektedir zırhlı araç, yüzen Araba derken bu sefer uçak yapmaya karar verdi uçağını yaptıktan sonra yaptığı uçak ile kaza yaptı ve TV kanallarında gündem olmuştu. Sonradan Hem İcat Hem Komedi Videosu Çekmeye Başlamıştı.

Mami Emen ilk başlarda kendine yeni bir ekip bulmuştur. Eskiden olan Sinan poyraz da mami emenin ekibine dahil olmuştur Ve Mami Emen Kendi Komedi Video konseptlerini kurarak video çekmeye başlamıştı.

Emre Gül ilk başlarda kendi ve arkadaşları ile video çeken Emre Gül komedi tarzında videolar çekmektedir . Emre Gül bazen sefa kindir ile bazen ise mami emen ile video çekmekte idi.

Sonradan kimse neden kütüklerini bilmektedir Ve 2,5 yıl sonra Emre Gül Sefa Kindir İle Mami Emen arayıp yan yana bir video çekmeye karar verir mami emen ve Sefa Kindir video da bir birlerine sarılarak barıştıklarini belirtti artık Facia Üçlü YouTube kanalına içerik atacaklarını belirttiler.

Peki Neden Küstüler ?
Facia Üçlü YouTube Kanalına Bugün Video Atmışlardır Sefa Kindir Mami Emen Ve Emre Gül Facia Üçlü kanalına Video atmış Ve Neden küs olduklarını kapalı bir şekilde açıkladılar 

Mami Emen Biz Buralara Sefa,Emre,ben ve bir kişi daha dedi ama o kişiyi söylemek istemiyorum dedi. Mami Emen "aramıza fitne fesatı soktular" dedi ve bundan sonra beraber içerik atacaklarını belirttiler.

Peki Siz Facia Üçlü Hakkında Ne Düşünüyorsunuz ?

Yorum Gönder for "Facia Üçlü Barıştı! İşte Facia Üçlü Kimdir Ve Neden Küstü ?"