Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Youtube Video İndirme Nasıl Yapılır?

Yıllardan beri en popüler video platformu unvanını elinde bulunduran YouTube’da milyarlarca video bulunuyor. Yıllardır YouTube’dan video indirmenin çeşitli yollarını arıyor, kullanıyoruz. Bu içerikte sizlere YouTube video indirme işlemini kolayca halledebileceğiniz metotları göstereceğiz.


En popüler video paylaşma platformu olan YouTube, içerik üreticilerinin haklarını korumak adına videoların indirilmesini istemiyor. Kullanıcılar da bu konuda her zaman hafızaya kaydedilen ve istedikleri zaman izleyebilecekleri videolar talep etmiştir. Her ne kadar günümüzde YouTube Premium satın alanlar YouTube video indirme işlemini gerçekleştirebilse de herkes YouTube Premium sahibi değil.

YouTube video indirme nasıl yapılır?

Adım #1: YouTube üzerinden herhangi bir video açın.

Adım #2: Video sayfasının bağlantısına gelin.

Adım #3: www.youtube.com bağlantısında ‘youtube’ ile öncesindeki nokta arasına ‘vd’ yazın ve Enter’a basın.

Adım #4: Açılan sayfada indirmek istediğiniz videonun formatını ve kalitesini seçerek indirin.

YouTube video indirme işlemini yapabileceğiniz en kolay yolu bir URL kodu ile gerçekleştirilebiliyor. VD downloader isimli internet sitesi, YouTube videolarını kolayca indirebilmeniz adına geliştirdiği yöntem oldukça basit. Tek yapmanız gereken YouTube üzerinden indirmek istediğiniz videoyu açmak, URL’de youtube.com’un öncesine ‘vd’ harflerini yazmak ve Enter’a basmak.


Görselde de belirtildiği gibi bu işlemi yaptığınız zaman otomatik olarak YouTube içerisinde bulunduğunuz videonun indirme sayfasına gideceksiniz. Buradan videonun formatını ve kalitesini seçerek YouTube video indirme işlemini kolayca halledebilirsiniz.

1 yorum for "Youtube Video İndirme Nasıl Yapılır? "